A mindennapokból

04.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

A pályázat 2012. április 1. és november 30. között valósul meg óvodánkban.

Címe: „Referencia-intézményi felkészítés a veszprémi Vadvirág Óvodában.”

Szakmai előminősítési eljárás keretében - melyet az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft végzett - intézményünket érdemesnek találták arra, hogy referencia-intézményként működjön a későbbiekben.

Óvodánk szakmai előéletét a meglévő intézményi dokumentumok is hűen tükrözik, melynek alapján a kompetencia alapú nevelési, oktatási, programot átfogóan, mintaadóan alkalmazó intézmény vagyunk, alkalmasak arra, hogy referenciahely legyünk.

Ez az előminősítés feljogosított bennünket arra, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága által kiírt „Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című pályázatban részt vegyünk.

A TÁMOP 3.1.7. pályázat eredményeként óvodánk vissza nem térítendő támogatás formájában 3 000 000 Ft-ot nyert az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, mely nevelőközösségünk képzését célozza, valamint lehetőséget biztosít olyan eszközök beszerzésére, melyek a referencia intézményi szolgáltatást segítik.

Jó gyakorlataink átadásával, terjesztésével, a kompetencianevelés gyakorlati megvalósításának bemutatásával, mentori szolgáltatással szeretnénk segíteni az érdeklődő óvodákat, óvodapedagógusokat a tudatos, tervszerű hatékony nevelőmunka megvalósulásában, kompetencia alapú nevelés hatékonyabbá tételében.

Ennek szellemében szervezzük szakmai rendezvényeinket is, melyen fogadjuk az innovatív intézményeket.

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Ervin

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19