Keresés

A mindennapokból

07.jpg

GTranslate

Hungarian English French German

Időjárás:

Névnap:

Ma : Lőrinc


Az óvoda első honlapját 2008 áprilisában adtuk közre. Azóta látogatóink, valamint az óvoda dolgozói és a szülők véleményei alapján folyamatosan igyekeztünk javítani főleg a tartalmi, de a formai elemeket is. A jelenlegi WEB lap 2015 júliusában készült.


A Veszprémi Vadvirág Körzeti Óvoda elődje a Dózsavárosban épült, melyet 1972-ben adtak át. Az óvoda 12 csoportos pavilonrendszerű épület volt, mely az évek során elkezdett süllyedni, a falai pedig repedezni, s később veszélyessé is vált.

A csoportok száma az évek múlásával, és a gyermeklétszám csökkenésével 7-re fogyatkozott. Veszprém város beruházásában egy új - 6 csoportos - óvoda építését határozták el. Az új óvoda hivatalos átadására 2006 szeptemberében került sor. (A bontásról, építésről képriport készült, amely >> ide kattintva << megtekinthető).

A Veszprémi Vadvirág Körzeti Óvoda két tagintézményből áll.

  • Az Avar utcai Vadvirág Óvoda egy hat csoportos, 150 férőhelyes, 2006-ban az Európai Uniós szabványoknak megfelelő módon újjáépített, nagyszakmai hagyományokkal, jó személyi és tárgyi feltételekkel rendelkező intézmény.
  • Tagóvodánk a három csoportos Csillagvár Waldorf Óvoda, melynek saját web lapja >> ezen a linken<< elérhető.

A Vadvirág Óvoda SZAKMAI ÉLETÚTJÁRÓL >> itt << olvashatnak.

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Bázis program zárása

EMLEKLAP 20200623

Óvodánk:

boldog logo

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk elnyerte a
Címmegtartó ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
visszavonásig

használhat.

zoldorok

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19