Keresés

A mindennapokból

011_1.jpg

GTranslate

Hungarian English French German

Névnap:

Ma : Nándor

Időjárás:

leva

Lattenstein Jánosné (Éva)


Köszöntöm a kedves Szülőket, Kollégákat, Érdeklődőket!

A Vadvirág Óvodában 23 éve dolgozom, intézményvezető helyettesi feladatokat 8 éven keresztül láttam el.

A csoportban végzett óvodapedagógusi munkám mellett elkötelezettséggel támogattam az intézményvezető, a vezetőség, a nevelőtestület munkáját. Köznevelési szakértői, mesterpedagógus szaktanácsadói tapasztalataimat felhasználva jelentős szerepet vállaltam az intézmény innovációiban, szakmai fejlődésében, a szervezetfejlesztésben, közösségünk építésében.

Óvodapedagógusként mindig fontosnak tartottam a gyermekek egyéni sajátosságainak, igényeinek figyelembevételét, azt, hogy minden gyermeket önmagáért kell szeretni, elfogadni. A mindennapokban elengedhetetlen a bizalomteli, családias légkör és humor, valamint a szülőkkel, kollégákkal való összefogás.

Munkám alapja az emberek, gyermekek tisztelete, szeretete, a feltétel nélküli elfogadása.

Óvodánk alapítványának a „Vadvirág Alapítványának” kuratóriumi tagja, majd 2015-től elnökeként, azon munkálkodtam, hogy a gyermekek fejlődéséhez a lehető legjobb feltétel adott legyen, még jobban érezzék magukat óvodánkban, a családokkal való kapcsolat, közös programok tartalmasabbá váljanak. Fontosnak tartom a szülőkkel való szoros együttműködést ezen a területen is.

Céljaimat, a további elismerésre méltó nevelő-oktató munkát a nevelőtestülettel, alkalmazotti közösséggel, szülőkkel együttműködve, a Fenntartó támogatásával szeretném megvalósítani.  Ebben továbbra is számítok, a szülők támogató, felelősségteljes együttműködésére.

Hiszek abban, hogy itt a jövő nemzedékének alapjait rakjuk le.

Az intézmény stabil értékrenden nyugvó kiváló szakmai munkája leköszönő óvodavezetőnk, Barcza Béláné Marika, az óvodapedagógusok, nevelést segítők, az itt dolgozók fáradhatatlan munkájának eredménye. Legfőbb feladatom az értékek, a szakmai színvonal megőrzése, a változó igények, körülményekhez való alkalmazkodás, további fejlődés elősegítése, biztosítása.

Köszönetet szeretnék mondani intézményvezetőmnek Barcza Béláné, Marikának, aki már évek óta mutatta nekem az irányt, beavatott ebbe a felelősségteljes, elkötelezettséget igénylő sokrétű szakmai feladatba.

Köszönetet szeretnék mondani a Veszprémi Vadvirág Körzeti Óvoda és Csillagvár Waldorf Tagóvoda alkalmazotti közössége nevében is. Szeretném megköszönni Marika 16 éves elhivatott, kitartó, sikerekben gazdag vezetői munkáját. A sok-sok nyertes pályázat, elért cím, a gyermekek, szülők, kollégák, partnerek elégedettsége bizonyítja, hogy amit megálmodott az valóra vált.

A nyugdíjas évekre jó pihenést, jó egészséget és tartalmas időtöltést kívánunk szeretett családja körében!


 Az intézmény volt vezetője: Barcza Béláné

bne marikaImmár 42 évet töltöttem azzal, amit szeretek: élhettem választott hivatásomnak! Láthattam az óvodás gyermekek szemében a felcsillanó fényt, részese lehettem életük első meghatározó éveinek, melyben utat mutathattam, felkelthettem érdeklődésüket a világ apró csodái iránt, és fürödhettem feltétel nélküli szeretetükben. Mindig úgy éreztem, nőként arra születtem, hogy gyermekeket neveljek, szeretetet adjak.

Pályám utolsó 16 évében adatott meg, hogy vezethettem ezt az óvodát. Szívvel, lélekkel, szertetettel és nagy elhivatottsággal adtam útmutatást óvodapedagógus társaimnak. Olyan óvodát álmodtam, amiben „jó gyermeknek lenni és jó felnőttként dolgozni”.  Álmom valóra válhatott. Óvodánk egy szakmailag elismert, szülők által szívesen választott és keresett intézmény lett, ahol folyamatos szakmai innovációk biztosítják a fejlődést: Az évek alatt pályázatok sorát nyertük el, melyek szakmai és anyagi fejlődést hoztak. Referencia intézménnyé, Címmegtartó Zöld Óvodává, Boldog óvodává és Bázisintézménnyé váltuk.

Most itt, szakmai utam utolsó mérföldkövénél, átadom ezt az óvodát egy olyan óvodapedagógusnak, aki a megkezdett vezetői feladatokat 2021. augusztus 16-tól folytatja majd, a megálmodott terveket tovább álmodja.

Köszönetet mondok minden Kollégának, minden Dolgozónak, és minden Szülőnek, akik az évek során hosszabb - rövidebb ideig velem együtt jártak az úton. Szeretetük, hűségük, tenni akarásuk lelkesített, és segített a munkámban. Köszönöm a bizalmat, támogatást, együttműködést, és kívánok sok-sok boldog pillanatot minden óvodásnak, szülőnek, pedagógusnak és dolgozónak az én szeretett óvodámban, a Veszprémi Vadvirág Körzeti Óvodában!

Barcza Béláné, Marika óvó néni


Barabás Miklósné (Klári), gazdasági ügyintéző;
Stéger Ildikó, gazdasági ügyintéző;
Kanyár Judit óvodatitkár;Bíró Mártonné (Terike), konyhai dolgozó; Somosné Csomai Tünde, dajka;


Somosne


 

Bors Ildikó óvodapedagógus; Horváthné Nagy Erzsébet pedagógiai asszisztens; Nagy Viktória pedagógiai asszisztens;


Bors Ildiko horvathne nagy e nagy viktoria

A Vadvirág Óvoda az

bazis 2020 2023

Bázisintézmény cím

bazisint oklevel

Óvodánk:

boldogovi 2020 21

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk elnyerte a
Címmegtartó ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
visszavonásig

használhat.

zoldorok

Ellenőrzött honlap