Keresés

A mindennapokból

034_1.jpg

Névnap:

Ma : Ulrik

időjárás

+3
°
C
+
-1°
Veszprém
Kedd, 18
Szerda
+ -1°
Csütörtök
+
Péntek
-3°
Szombat
-4°
Vasárnap
-1° -5°
Hétfő
-5°
7 napos előrejelzés

Fordító

huenfrde

leva

Lattenstein Jánosné (Éva)


Köszöntöm a kedves Szülőket, Kollégákat, Érdeklődőket!

A Vadvirág Óvodában 23 éve dolgozom, intézményvezető helyettesi feladatokat 8 éven keresztül láttam el.

A csoportban végzett óvodapedagógusi munkám mellett elkötelezettséggel támogattam az intézményvezető, a vezetőség, a nevelőtestület munkáját. Köznevelési szakértői, mesterpedagógus szaktanácsadói tapasztalataimat felhasználva jelentős szerepet vállaltam az intézmény innovációiban, szakmai fejlődésében, a szervezetfejlesztésben, közösségünk építésében.

Óvodapedagógusként mindig fontosnak tartottam a gyermekek egyéni sajátosságainak, igényeinek figyelembevételét, azt, hogy minden gyermeket önmagáért kell szeretni, elfogadni. A mindennapokban elengedhetetlen a bizalomteli, családias légkör és humor, valamint a szülőkkel, kollégákkal való összefogás.

Munkám alapja az emberek, gyermekek tisztelete, szeretete, a feltétel nélküli elfogadása.

Óvodánk alapítványának a „Vadvirág Alapítványának” kuratóriumi tagja, majd 2015-től elnökeként, azon munkálkodtam, hogy a gyermekek fejlődéséhez a lehető legjobb feltétel adott legyen, még jobban érezzék magukat óvodánkban, a családokkal való kapcsolat, közös programok tartalmasabbá váljanak. Fontosnak tartom a szülőkkel való szoros együttműködést ezen a területen is.

Céljaimat, a további elismerésre méltó nevelő-oktató munkát a nevelőtestülettel, alkalmazotti közösséggel, szülőkkel együttműködve, a Fenntartó támogatásával szeretném megvalósítani.  Ebben továbbra is számítok, a szülők támogató, felelősségteljes együttműködésére.

Hiszek abban, hogy itt a jövő nemzedékének alapjait rakjuk le.

Az intézmény stabil értékrenden nyugvó kiváló szakmai munkája volt  óvodavezetőnk, Barcza Béláné Marika, az óvodapedagógusok, nevelést segítők és az itt dolgozók fáradhatatlan munkájának eredménye. Legfőbb feladatom az értékek, a szakmai színvonal megőrzése, a változó igények, körülményekhez való alkalmazkodás, további fejlődés elősegítése, biztosítása.Barabás Miklósné (Klári), gazdasági ügyintéző; Stéger Ildikó, gazdasági ügyintéző; Kanyár Judit óvodatitkár;Bíró Mártonné (Terike), konyhai dolgozó; Somosné Csomai Tünde, dajka;


Somosne


Bors Ildikó óvodapedagógus; Horváthné Nagy Erzsébet pedagógiai asszisztens; Nagy Viktória pedagógiai asszisztens;


Bors Ildikohorvathne nagy e nagy viktoria


 

A Vadvirág Óvoda az

bazis 2020 2023

Bázisintézmény cím

bazisint oklevel

Óvodánk:

boldogovoda 2021 22

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk elnyerte a
Címmegtartó ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
visszavonásig

használhat.

zoldorok