Keresés

A mindennapokból

034_1.jpg

GTranslate

Hungarian English French German

Ellenőrzött honlap

Időjárás: (2)

Időjárás, 28 Április
Időjárás: Veszprém
+9

Max.: +11° Min.: +7°

Páratartalom: 57%

Szél: ESE - 18 KPH

Barcza Béláné (Marika)


Kedves Szülők, kedves Kollégák!

bne marikaKözeledik az év vége, óvodapedagógusi pályám is hamarosan véget ér.

Immár 42 évet töltöttem azzal, amit szeretek: élhettem választott hivatásomnak! Láthattam az óvodás gyermekek szemében a felcsillanó fényt, részese lehettem életük első meghatározó éveinek, melyben utat mutathattam, felkelthettem érdeklődésüket a világ apró csodái iránt, és fürödhettem feltétel nélküli szeretetükben. Mindig úgy éreztem, nőként arra születtem, hogy gyermekeket neveljek, szeretetet adjak.

Pályám utolsó 16 évében adatott meg, hogy vezethettem ezt az óvodát. Szívvel, lélekkel, szertetettel és nagy elhivatottsággal adtam útmutatást óvodapedagógus társaimnak. Olyan óvodát álmodtam, amiben „jó gyermeknek lenni és jó felnőttként dolgozni”.  Álmom valóra válhatott. Óvodánk egy szakmailag elismert, szülők által szívesen választott és keresett intézmény lett, ahol folyamatos szakmai innovációk biztosítják a fejlődést: Az évek alatt pályázatok sorát nyertük el, melyek szakmai és anyagi fejlődést hoztak. Referencia intézménnyé, Címmegtartó Zöld Óvodává, Boldog óvodává és Bázisintézménnyé váltuk.

Most itt, szakmai utam utolsó mérföldkövénél, átadom ezt az óvodát egy olyan óvodapedagógusnak, aki a megkezdett vezetői feladatokat 2021. augusztus 16-tól folytatja majd, a megálmodott terveket tovább álmodja.

Köszönetet mondok minden Kollégának, minden Dolgozónak, és minden Szülőnek, akik az évek során hosszabb - rövidebb ideig velem együtt jártak az úton. Szeretetük, hűségük, tenni akarásuk lelkesített, és segített a munkámban. Köszönöm a bizalmat, támogatást, együttműködést, és kívánok sok-sok boldog pillanatot minden óvodásnak, szülőnek, pedagógusnak és dolgozónak az én szeretett óvodámban, a Veszprémi Vadvirág Körzeti Óvodában!

Barcza Béláné, Marika óvó néni


Barabás Miklósné (Klári), gazdasági ügyintéző;
Stéger Ildikó, gazdasági ügyintéző;
Kanyár Judit óvodatitkár;Bíró Mártonné (Terike), konyhai dolgozó; Somosné Csomai Tünde, dajka;


Somosne


 

A Vadvirág Óvoda az

bazis 2020 2023

Bázisintézmény cím

bazisint oklevel

Óvodánk:

boldogovi 2020 21

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk elnyerte a
Címmegtartó ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
visszavonásig

használhat.

zoldorok

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19

Névnap:

Ma : Kristóf, Jakab