időjárás

+3
°
C
+
-1°
Veszprém
Kedd, 18
Szerda
+ -1°
Csütörtök
+
Péntek
-3°
Szombat
-4°
Vasárnap
-1° -5°
Hétfő
-5°
7 napos előrejelzés

uj logo  boldogora logo

A Jobb Veled a Világ Alapítvány 2014-ben indította útjára a Boldogságóra programot Prof. Dr. Bagdy Emőke fővédnökségével, mely program kiemelt küldetése, hogy a pozitív pszichológia eredményeire építve adjon ötleteket és módszertani segítséget a pozitív életszemléletre való képesség fejlesztéséhez az óvodás, valamint az általános és középiskolás korosztály számára.

Óvodánk a 2021-22. nevelési évre is elnyerte a Boldog Óvoda címet. Nagy öröm, hogy már három csoportunkban tapasztalhatják meg a gyermekek, hogy milyen is „boldog óvodásnak” lenni.

Programunk segítségével hozzájárulunk a boldogságra való képesség fejlesztéséhez a gyermekek számára. Ezt a 10 boldogságfokozó technika hónapról hónapra, fokról fokra ismerteti meg a boldogság összetevőit a gyermekekkel. A fiatalabbak az idősebbektől, őket figyelve, velük együtt szinte belenőnek a témákba, játékokba. Olyan szókincset, technikát tanulnak, ami később segít a nehézségek átvészelésében és életerőt, életbátorságot szerezhetnek általa. 

Célunk az önismeret, önbizalom, belső erő fejlesztése mesékkel, énekléssel, mozgással, és kézműves tevékenységekkel. A gyermekek munkáit, a témákat a csoportok faliújságán rendszeresen nyomon követhetik a családok.

A mindennapokból

006_hkszcspszv.jpg

Óvodánk:

boldogovodaiskola2023 oklevel 781