A mindennapokból

16.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Az idei évben február 25.-én délelőtt jött el óvodánkba a farsangi mulatozás, vígalom ideje. A gyerekek ezen a reggelen izgatottan érkeztek meg az oviba és ötletes, mókás jelmezekbe bújva jöttek be a csoportszobákba. Ezen a napon az óvodapedagógusok is kedves, színes jelmezekbe öltöztek. A tízórai és a rövid ismerkedés, bemutatkozás után elkezdődött a farsangi mulatság. Először minden kisgyermek kivonult az óvoda aulájába, ahova közös éneklésre, kis közös táncra hívtuk Őket. Ezután, Marika néni az óvodánk vezetője köszöntötte a gyermekeket és elmesélte Nekik, hogy miért is gyűltünk össze ezen a napon mindannyian. Közös verseléssel, mondókázással és énekléssel, próbáltuk elűzni a telet, de nem igazán sikerült, mert pár perc múlva, óriási pelyhekben elkezdett esni a hó.

Ezután minden csoport visszahúzódott a kis szobájába ahol versenyjátékokban vehettek részt, amelyeken próbára tehették erejüket, leleményességüket, gyorsaságukat. A fáradságos feladatok után az asztaloknál megpihenve finom, de egészséges falatkákat, italokat fogyasztottak el. Aztán megkezdődött a tánc a mulatság, ki meddig bírta.

A farsangi délelőtt és mókázás mindenkinek boldog és önfeledt pillanatokat varázsolt az életébe, melyről még napokig lehet beszélgetni, mesélni. Köszönjük a szülőknek az ötletes és vidám kis jelmezeket, melyeket ezen a napon gyermekeiknek elkészítettek.

Balogh Aliz óvodapedagógus

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Márk

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19