2016. február 13-án, szombaton immár 9. éve került megrendezésre óvodánkban a Szülők - Nevelők Bálja, melyet a „Vadvirág” Alapítvány és Vadvirág Óvoda közössége szervezett. A bál helyszínének ismét óvodánk falai adtak otthont. A rendezvény fővédnöke Porga Gyula Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere volt.

Vendégeinket óvodavezetőnk Barcza Béláné Marika és Lattenstein Jánosné Éva az alapítvány kuratóriumának elnöke köszöntötte. A programot a Veszprémi Tangó Tánccsoport nyitotta meg, majd két tehetséges fiatal énekes Poller Dorka, Szalai Bence előadásában egy dal erejéig az óvodapedagógusok meglepetés produkcióját is élvezhették a részt vevők. A vacsora után kezdődhetett a tánc, az ismerkedés, beszélgetés, melyre a mindennapok rohanásában nem jut idő.

Az este folyamán óvodapedagógusaink immár hagyománnyá vált izgalmas versenyjátékokra invitálták a Szülőket. Anyukák és apukák nagyon aktívan vettek részt a feladatokban, a versengés még jobban összekovácsolta az egy asztalnál ülőket.

A tombolasorsolás után folytatódott a tánc, a jó hangulat. Több szülő is biztosított bennünket arról, hogy jövőre is szívesen vesz részt bálunkon.

Rendezvényünket szülők, vendégek, vállalkozók, közművelődési intézmények, óvodánk dolgozói is támogatták. Köszönjük, hogy hozzájárultak a bál sikerességéhez, alapítványi céljaink megvalósításához!

A befolyt 354 000,- Ft támogatást a „Vadvirág Alapítvány” kuratóriuma az alapítvány céljainak megfelelően a Vadvirág Óvodába járó gyermekek óvodai életének színvonalasabbá tételére fordítja.

Balogh Alíz – a kuratórium tagja

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Óvodánk:

boldog logo

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk elnyerte a
Címmegtartó ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
visszavonásig

használhat.

zoldorok

Névnap:

Ma : Kármen, Anita

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19

GTranslate

Hungarian English French German