A mindennapokból

11.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

2015. december 09-én a veszprémi Dózsa György Általános Iskola szervezésében játékos sportvetélkedőn vett részt a Veszprémi Vadvirág Körzeti Óvoda csapata, melyben minden csoport képviseltette magát.

Gyermekeink nagy izgalommal készültek a megmérettetésre: a megelőző két napban sorversenyekkel hangolódtunk. Közben egységes kis csapattá kovácsolódtunk.

A Mikulás kupáért folyó versengésben 9 veszprémi óvoda állított csapatot. A gyermekek a legjobb tudásukkal, ügyességükkel szerepeltek. Nagy izgalmak közepette, egymásnak szurkolva, igazi csapatszellemben küzdöttek az óvodásaink. A játékok nehézségi foka az óvodás korosztálynak való volt, a szervezés, a feladatok bemutatása nagy segítségükre volt az egész délelőtt során.

Az eredményhirdetést megelőzően kedves vendéglátásban volt részünk, szendvicsekkel, pogácsával, meleg teával kínálták az elfáradt ovisokat. A délelőtt lezárásaként egy vállalkozó szellemű nagyfiúnk, Szabó Márk még részt vett egy egyéni versengésben is.

Több versenyszámban is első lett a csapat, melynek eredményeként a dobogós 3. helyezést értük el. A csapat helyezéséért oklevelet és tárgyjutalmat kapott, az egyéni verseny résztvevői pedig külön díjazásban részesültek.

A gyerekek nagyon szerették volna magasba emelni a kupát, de a csapat többsége ezzel az eredménnyel is elégedett volt, hiszen nagyon jól érezték magukat, és az óvodába visszaérve büszkén újságolták élményeiket.

Paltesz Ágnes és Ligetvári Vera óvodapedagógusok

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Olivér

Rövid hírek

A környezettudatos magatartás kialakítását célozza, hogy óvodánk bejáratánál egy használtelem-gyűjtő konténert helyeztünk el. Várjuk és kérjük, az otthon elhasznált elemeket ebbe a gyűjtőbe dobják be.