A mindennapokból

07.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Október 7-én, szerdán délután 16 órától a takarítási világnaphoz kapcsolódva idei évben is egy kis kertészkedésre, virágültetésre, udvarrendezésre hívtuk óvodánkba járó gyermekek családjait.

Célunk volt az óvodánk kis és nagy udvarának, a kerti tónak és környezetének, gyógynövénykertünknek és csoportjaink kis kertjeinek rendbetétele, a családok bevonása az óvodai környezeti nevelésébe. Felhívásunkra az óvoda minden csoportjából sok család jelentkezett és részt vett ezen a délutánon. Munkájukkal hozzájárultak környezetünk megszépítéséhez és a gyermekek környezettudatos magatartásának kialakításához. Megszépült a gyógynövényes kert, a kerti tó és környezete, kis kertek a csoportok előtt, ahova gyönyörű árvácskák kerültek elültetésre, a fűzfakapu megújult, miután gondos kezek megmetszették és az őszi levelek is összegyűjtésre kerültek. A takarításhoz szükséges eszközökről óvodánk gondoskodott, de sokan otthonról is hoztak magukkal kerti szerszámokat. Kertészkedés közben lehetőség volt beszélgetésekre, ismerkedésekre.

A nagy munka után finom zsíros kenyérrel és meleg teával kínáltuk meg az elfáradt szülőket, gyerekeket.

Kolléganők nevében is ezúton szeretnénk megköszönni minden résztvevő szülőnek, gyermeknek és családtagnak, hogy idejüket, energiájukat áldozták óvodánk szebbé, rendezettebbé tétele érdekében.

Köszönjük a dajka néniknek a munkájukat, akik elkészítették a finom teát, zsíros kenyeret és örömmel kínálták a résztvevőknek.

Balogh Alíz óvodapedagógus

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Benedek

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19