A mindennapokból

05.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Május 30-án, szombaton ismételten megrendezésre került óvodánkban hagyományos gyermeknapi rendezvényünk. Tartalmas programokkal vártunk újra minden kedves gyermeket és szüleiket, nagyszüleiket. A gyerekek légváron ugrálhattak, pónin lovagolhattak, állatokat simogathattak, színes krétákkal aszfaltra rajzolhattak és különféle sporteszközöket próbálhattak ki (pl. gólyaláb, holdjáró kisautó, kosárlabda stb.) Megjelent vendégeinket Barcza Béláné Marika néni óvodavezető és Lattenstein Jánosné Éva néni óvodavezető helyettes és a „Vadvirág” Alapítvány elnöke köszöntötte, majd a rendezvényt Halmay György önkormányzati képviselő nyitotta meg. Jelenlétével megtisztelt bennünket Hegedüs Barbara önkormányzati képviselő is.

Dékmárné Forgács Zsuzsa vezetésével óvodánkba járó gyerekekből álló néptánc csoport kedves kis műsorral készült az idei évben is, mely nagy tetszést aratott a nézők körében, majd az óvodapedagógusok vidám és kellemes kis dalai csendültek fel a színpadon. Ezután a Kabóca Bábszínház előadásában A farkasbarkas és rókakoma című bábelőadását csodálhatták és élvezhették a gyerekek és felnőttek egyaránt. Egy kis pihenés, beszélgetés után elkezdődött az Alfadog Kutyaiskola izgalmas bemutatója csodás és okos kis kutyákkal, akiket a végén még simogatni is lehetett.

A gazdag, forgatagos délelőtt végeztével óvodánk vezetője és vezető helyettese megköszönte a fellépők, megjelent gyerekek, szülők, részvételét és elmondta, hogy óvodánk ismét szívesen biztosította a helyszínt a gyermekek, családok szórakoztatására.

Tudósító: Balogh Alíz óvodapedagógus

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Benedek

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19