A mindennapokból

20.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Óvodánkban a hagyományos pünkösdi királyválasztásra május 22-én, pénteken délelőtt került sor. Az időjárás sajnos nem kedvezett nekünk abban, hogy a rendezvény lebonyolítása az udvaron történjen meg, így óvodánk aulájában gyülekeztünk össze, de ez senkinek a kedvét nem vette el. A királyválasztásra a Mazsola csoport királylányának és udvarhölgyeinek vidám éneke invitálta a csoportokat. A királyfi jelölteknek izgalmas, erőt próbáló versenyfeladatokat kellett kiállniuk azért, hogy valamelyikük elnyerje a pünkösdi királylány kezét és a koronát. A feladatok között szerepelt: lovacskázás falóval, zsákban ugrálás, mocsárjárás, karikadobálás fakardra és bothúzás.

A gyerekek nagyon szurkoltak a küzdelemben résztvevő király jelölteknek, tapssal és hangos kiáltásokkal bíztatták őket. A rendezvény nagyon jó hangulatban telt, izgalommal figyelte mindenki, amikor a pontok összeszámolására került sor. Végül a Csiribiri csoportba járó Szilágyi Péter foglalhatott helyet a pünkösdi trónon és az ő fejére került a korona.

Tudósító: Balogh Alíz óvodapedagógus

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Beáta, Izolda, Lea

Rövid hírek

A környezettudatos magatartás kialakítását célozza, hogy óvodánk bejáratánál egy használtelem-gyűjtő konténert helyeztünk el. Várjuk és kérjük, az otthon elhasznált elemeket ebbe a gyűjtőbe dobják be.