A mindennapokból

08.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

2015. május 4-én ovifocisaink a VFC szervezésében Ovi-foci Fesztiválon vehettek részt a Jutasi úti műfüves pályán. A gyerekek izgatottan ültek fel reggel az értünk érkező külön buszra és indultunk el a pályára. A szervezők nagy szeretettel fogadtak bennünket és egy öltözőben lehetőséget kaptunk az átöltözésre, hátizsákjaink lepakolására. Ezután Kelemen Miklós bácsi a VFC vezetője köszöntött minden kedves résztvevőt és kellemes, de kitartó játékra hívta a gyermekeket. Elkezdődött kb. másfél órányi erőt kívánó játékos mozgás. Kisebb-nagyobb megszakításokkal a gyerekek nyolc helyszínen, forgószínpad szerűen, különböző mozgásos tevékenységekben vehettek részt, ahol a főszerepet a labdával végzett feladatok kapták. A szünetekben ásványvizet ihattak gyermekeink, melyet a szervezők biztosítottak számukra. Minden kis Vadvirágos óvodás fáradhatatlanul, bátran és jókedvűen teljesített minden akadályt és megmérettetést. A küzdelem végén a megérdemelt munka jutalmáért egy csokival jutalmazták őket.

Gratulálunk minden résztvevőnek ezért csodálatos, kitartó munkáért! Köszönjük a VFC szervezőinek, hogy részt vehettünk ezen a kellemes programon!

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Benedek

Rövid hírek

Udvarunkra fűzkunyhót és fűzkaput telepítettünk 2008 tavasszán. Ezek megerősödve, lombosodva kellemes árnyékot biztosítanak a kicsiknek. A fűzkunyhó halformájú, ezért a neve: "Szomjas potyka".