Az idei évben 12. alkalommal szerveztük meg alapítványunk a „Vadvirág” Alapítvány, valamint a Vadvirág Óvoda közössége által szervezett Szülők - Nevelők jótékonysági bálját.

Már január elején elkezdődött a készülődés. Rendhagyó módon lelkes, segítőkész szülők bevonásával népszerűsítettük rendezvényünket és a műsorunkba is szívesen fogadtunk vállalkozó szellemű szereplőket.

A bál védnöke Ovádi Péter országgyűlési képviselő úr volt, aki jelenlétével megtisztelt bennünket. Halmay György a Köznevelési, Ifjúsági és Sportbizottság elnöke, önkormányzati képviselő úr is eljött, megnyitotta a jótékonysági összejövetelünket.

Vendégeinket óvodavezetőnk Barcza Béláné Marika, alapítványunk kuratóriumának elnöke Lattenstein Jánosné Éva köszöntötte, majd a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió növendékei látványos tánckoreográfiákat mutattak be.

Az este megfelelő alkalom volt a szülőkkel való közös együttlétre, ismerkedésre, szórakozásra. A jó hangulatú zene mellett az óvodapedagógusok, szülők élvezetes szereplésével megelevenített „Hófehérke és a hét törpe – másként” című zenés mesejáték fokozta és megalapozta a hangulatot.

Öröm volt számunkra, hogy nagyon sok szülő már több alkalommal részt vett korábbi báljainkon is és többen biztosítottak bennünket arról, hogy jövőre is szívesen eljönnek.

A zenét Dj Zsiráf, a vacsorát a Cserhát Kft. biztosította. A tombolákat nagyrészt szülők, a környezetünkben lévő üzemek, vállalkozók, közművelődési intézmények, óvodánk dolgozói adományozták. Támogatói jegy vásárlására is volt lehetőség azoknak, akik nem tudtak eljönni.

Ezúton is szeretnénk megköszönni azon szülők aktív részvételét, akik az egy hónapos előkészítés során segítették munkánkat a bál népszerűsítésében, támogatói jegyek eladásában, a mese színvonalas megvalósításában, a székek szállításában.

Köszönjük mindenkinek, aki támogatott bennünket alapítványi céljaink megvalósításában!

A bál teljes bevételét az óvoda kisudvarára telepíteni kívánt kerti kiülő kialakítására fordítjuk.

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Óvodánk:

boldog logo

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk elnyerte a
Címmegtartó ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
visszavonásig

használhat.

zoldorok

Névnap:

Ma : Kármen, Anita

Rövid hírek

Udvarunkra fűzkunyhót és fűzkaput telepítettünk 2008 tavasszán. Ezek megerősödve, lombosodva kellemes árnyékot biztosítanak a kicsiknek. A fűzkunyhó halformájú, ezért a neve: "Szomjas potyka".

GTranslate

Hungarian English French German