A mindennapokból

07.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Április 24-én, kedden délután 16 órától egy kis kertészkedésre, virágültetésre, udvarrendezésre hívtuk óvodánkba járó gyermekeket és családjait. A program a „Még zöldebb óvodáért” munkaközösség szervezésében valósult meg.

Célunk az óvodánk kis és nagy udvarának, a kerti tónak és környezetének, csoportjaink kiskertjeinek rendbetétele volt. Felhívásunkra az óvoda csoportjaiból több család jött el, hogy munkájukkal hozzájáruljanak környezetünk megszépítéséhez és a gyermekek környezettudatos magatartásának kialakításához. Megszépült, a kerti tó és környezete, a kiskertekbe tavaszi virágok kerültek. A kis és nagy udvaron egy-egy szorgalmas apuka füvet nyírt. A kertészkedéshez szükséges eszközökről óvodánk gondoskodott, de sokan otthonról is hoztak magukkal kerti szerszámokat. Kertészkedés közben lehetőség volt beszélgetésekre, ismerkedésekre. Volt olyan család is, aki szép kis virágokat hozott és együtt ültették el azokat gyermekeikkel.

A nagy munka után finom zsíros kenyérrel és meleg teával kínáltuk meg a szorgalmas szülőket, gyerekeket.

Az óvoda nevelői közössége nevében ezúton szeretnénk megköszönni minden résztvevő szülőnek, gyermeknek és családtagnak, hogy idejüket, energiájukat áldozták óvodánk szebbé, rendezettebbé tétele érdekében és köszönjük a szülők részéről felajánlott szép növényeket, és a VKSZ által biztosított virágföldet.

Köszönjük a dajka néniknek a munkájukat, akik elkészítették a finom teát, zsíros kenyeret és szívesen kínálták a résztvevőknek.

Balogh Alíz óvodapedagógus

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Ervin

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19