A mindennapokból

25.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

A „Még zöldebb óvodáért” munkaközösség április 20-ára, péntekre túrát szervezett a Betekints völgybe a Föld Világnapja megünneplése alkalmából. Játékos feladatokkal igyekeztünk a gyerekek figyelmét ráirányítani a Földünk, környezetünk védelmének fontosságára.

A gyermekek a Betekints völgyben, a szabadban töltötték a délelőttöt. Háromféle állomáson vehettek részt óvodapedagógusaink vezetésével.

Az állomások között volt egy mesehallgatás a Földről, aztán egy érdekes kvíz játék, Földünk állatairól, majd állatokkal kapcsolatos találós kérdések is elhangzottak, aztán egy hangulatos, vidám kis dalos gyerekjátékban vehettek részt a gyerekek, csoportok. A programoknak más-más helyszín adott helyet a völgyben, amelyeken óvodánk valamennyi csoportja részt vehetett. Ezek után a közeli játszótéren játszhattak, tízóraizhattak, jól érezhették magukat a gyermekek.

A programnak nagy sikere volt a gyerekek, felnőttek körében, mindenki élményekkel, sok ismerettel, tapasztalattal gazdagodhatott ezen a délelőttön.

Balogh Alíz óvodapedagógus

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Sára, Márió

Rövid hírek

A környezettudatos magatartás kialakítását célozza, hogy óvodánk bejáratánál egy használtelem-gyűjtő konténert helyeztünk el. Várjuk és kérjük, az otthon elhasznált elemeket ebbe a gyűjtőbe dobják be.