A mindennapokból

17.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

2018. március 27-én, kedden tartottuk óvodánkban a hagyománnyá vált húsvéti családi kézműves délutánt, melyre minden családot szeretettel vártunk. A rendezvényen, négy helyszínen készíthettek a jelenlévők kis tavaszi, húsvéti ajándékokat, díszeket óvodapedagógusaink vezetésével. Többek között papírtulipánokat, húsvéti nyuszikat, papírcsíkokból kis csibéket, fonalból ötletes kis báránykákat. Aki végzett hamar mindennel egy asztalnál húsvéti kifestőket színezhetett kedvére. A kézműveskedés folyamán alkalom nyílt kötetlen beszélgetésekre, ismerkedésre ötletelésre az ünnep közeledtével kapcsolatosan. A délutáni programnak nagy sikere volt, sokan látogattak el erre az eseményre és jó hangulatban telt el. Csodás, kedves kis dolgokat készítettek el együtt a gyerekek és szüleik, nagyszüleik.

Ezen a délutánon került megrendezésre a „Vadvirág” Alapítvány által megszervezett játékbörze is. Családok hoztak el olyan játékokat, könyveket otthonról, melyeket ők már nem használnak, megunták és szívesen ajánlanák fel csekély adomány fejében más gyermekeknek. Köszönjük a családok támogatását, segítségét!

Balogh Alíz óvodapedagógus

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Olivér

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19