A mindennapokból

18.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Alapítványunk szervezésében 2018. február 3.-án, szombaton ismét együtt báloztak szülők, nevelők, az óvoda dolgozói.

A „Vadvirág” Alapítvány már 11. alkalommal tartotta meg a Szülők - Nevelők Bálját, melynek helyszíne ismét óvodánk aulája volt. A rendezvény fővédnökségét volt óvodásunk, Ovádi Péter Veszprém Megyei Jogú Város 01. számú választókerület elnöke, valamint Némedi Lajos alpolgármester úr vállalta fel. Meghívott vendégünk volt Halmay György, Önkormányzati Képviselő, az ifjúsági, Oktatási és Sportbizottság elnöke. Török Lajosné Kati, volt kollégánk, aki a báli rendezvény egyik elindítója, az alapítvány kuratóriumának korábbi elnöke. Török Lajos, honlapunk szerkesztője, valamint Amberg Éva könyvelő, aki az alapítvány működését segíti.

Óvodavezetőnk Barcza Béláné Marika nyitotta meg az estet. Lattenstein Jánosné Éva az alapítvány kuratóriumának elnöke is köszöntötte a résztvevőket, majd beszélt az alapítvány tevékenységeiről, eredményeiről.

A bevezetőt egy színes, gyönyörű táncos produkció követte, a Winners Versenytánc Egyesület előadásában. A lenyűgöző fellépők műsora, nagy tetszést aratott a vendégek soraiban. Ezután Poller Dorka, volt óvodásunk, csodálatos hangján szólaltak meg szép, kedvelt dallamok, akit gitáron Ballouk Olivér kísért. A fellépést hatalmas tapsviharral köszönte meg a közönség.

A vacsora után kezdődhetett a tánc, az ismerkedés, beszélgetés.

Az este folyamán kis játékos, táncos versenyekben vehettek részt azok, akik bátrak, merészek voltak. Őket kedves kis ajándékokkal jutalmaztuk, kitartásukért, merészségükért. A tombolasorsolás után folytatódott a szórakozás, a tánc, a jó hangulat.

Rendezvényünket szülők, vendégek, vállalkozók, közművelődési intézmények, óvodánk dolgozói is támogatták. Köszönjük, hogy hozzájárultak a bál sikerességéhez, alapítványi céljaink megvalósításához! A befolyt támogatást a Vadvirág” Alapítvány kuratóriuma az alapítvány céljainak megfelelően a Vadvirág Óvodába járó gyermekek óvodai életének színvonalasabbá tételére fordítja.

Balogh Aliz az alapítvány kuratóriumának óvodapedagógus tagja

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Ervin

Rövid hírek

Udvarunkra fűzkunyhót és fűzkaput telepítettünk 2008 tavasszán. Ezek megerősödve, lombosodva kellemes árnyékot biztosítanak a kicsiknek. A fűzkunyhó halformájú, ezért a neve: "Szomjas potyka".