A mindennapokból

10.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Óvodánkban már napok óta folyt a készülődés a Mikulás fogadására. Minden csoport máshogy töltötte a várakozással teli napokat. Kézműves tevékenységek által, zsákokat készítettek, hogy majd ebbe tegye bele a kis ajándékokat. Volt csoport ahol cipőjüket varázsolták tisztára, hátha ezekbe kerül a meglepetés. Rajzoltak is, levelet is írtak a Mikulásnak és postaládába gyűjtötték a gyerekek, ahonnan reggelre el is vitte a Mikulás.

Minden nap visszaszámolták a napokat a nagy napig.

Végre, december 6-án délelőtt, megtörtént a csoda, eljött a fehér szakállú, kedves Mikulás hozzánk. Izgatottan készültek kicsik és nagyok a találkozásra! A Mikulás, mivel hó nem volt, hiába vártuk, kis kocsiján hozta ajándékait az óvodásoknak. Az összes csoport ablakán bezörgetett és a gyerekek versekkel, dalokkal, apró ajándékokkal, rajzokkal, sütivel és meleg teával köszöntötték. Élményekkel teli, gazdag délelőttöt élhettünk át ezen a szép napon!

Köszönjük Neked kedves Mikulás, hogy ellátogattál hozzánk és örömet szereztél óvodás gyermekeinknek!

Balogh Aliz óvodapedagógus

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Ervin

Rövid hírek

A környezettudatos magatartás kialakítását célozza, hogy óvodánk bejáratánál egy használtelem-gyűjtő konténert helyeztünk el. Várjuk és kérjük, az otthon elhasznált elemeket ebbe a gyűjtőbe dobják be.