A mindennapokból

08.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Itt a farsang, áll a bál…”csendült fel ismét óvodánk falai között február 23.-án, csütörtökön a jól ismert dal, amelyet minden kisgyermek ismer már.

A gyerekek ezen a reggelen izgatottan érkeztek meg az oviba és ötletes, mókás jelmezekbe bújva jöttek be a csoportszobákba. Ezen a napon minden óvó néni, óvó bácsi is kedves, színes jelmezekbe öltözött. A tízórai, a fényképezés és a csoportokon belüli jelmezbemutató után elkezdődött a farsangi mulatság. Először minden kisgyermek felvonult az aulában, közben megcsodálhatták egymás csodás jelmezeit. Majd Ildikó óvó néni vezetésével az összes csoport hangos énekléssel, mondókákkal űzte el a telet. Megszólaltak az általuk készített „télűző” hangszerek, kolompok, csengettyűk is.

Ezután óvodánk minden csoportja visszahúzódott a csoportszobájába ahol versenyjátékokban vehettek részt, amelyeken próbára tehették erejüket, leleményességüket, gyorsaságukat. A fáradságos feladatok után az asztaloknál megpihenve finomságokat, italokat fogyasztottak el. Aztán megkezdődött a tánc a mulatság, ki meddig bírta.

A farsangi délelőtt és mókázás mindenkinek boldog és önfeledt pillanatokat varázsolt az életébe, melyről még napokig lehet beszélgetni, mesélni. Köszönjük a családok támogató együttműködését és az ötletes jelmezeket.

Balogh Alíz, óvodapedagógus

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Benedek

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19