A mindennapokból

05.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Alapítványunk szervezésében 2017. február 4-én, szombaton ismét együtt báloztak szülők, nevelők, az óvoda dolgozói.

A "VadvirágAlapítvány már 10. alkalommal tartotta meg a Szülők - Nevelők Bálját, melynek helyszíne ismét óvodánk aulája volt. A rendezvény fővédnökségét Porga Gyula Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere, valamint Némedi Lajos alpolgármester úr vállalta fel. Meghívott vendégünk volt Török Lajosné, Kati, aki a báli rendezvény alapítója, valamint Amberg Éva könyvelő, aki az alapítvány működését segíti.

Óvodavezetőnk Barcza Béláné, Marika nyitotta meg az estet. Lattenstein Jánosné, Éva az alapítvány kuratóriumának elnöke is köszöntötte a résztvevőket, majd beszélt az alapítvány tevékenységeiről, eredményeiről.

A bevezetőt egy rövid, az óvodapedagógusok által készített „gyerekszájakból” összeállított videó film követte. A szülők között többen is felfedezhették gyermeküket, ahogy a világ dolgairól elmélkedtek. A kisfilm egy-egy részletet megmosolyogtató, és megható is volt egyben.

Az „Alig Színpad” amatőr, félig baráti alapon szerveződő társaság, három vidám egyedi módon feldolgozott népmesével szórakoztatta a közönséget. Hatás Andrea színésznő énekes produkciójával megalapozta az este hangulatát.

A vacsora után kezdődhetett a tánc, az ismerkedés, beszélgetés.

Az este folyamán az asztaltársaságok egy listából kiválasztva, rövid felkészülési idő után énekműsorukkal szórakoztatták egymást. A versenynek induló játék olyan sikert aratott, hogy két fordulót is bevállaltak a csapatok. Végül az egész terem nótára fakadt és táncra perdült. Még azok is megmozdultak, akik korábban nem tudták magukat elképzelni a táncparketten. A zsűri úgy döntött, hogy a torta főnyereményből mindenkinek jár egy kis kóstoló.

A tombolasorsolás után folytatódott a szórakozás, a tánc, a jó hangulat.

Rendezvényünket szülők, vendégek, vállalkozók, közművelődési intézmények, óvodánk dolgozói is támogatták. Köszönjük, hogy hozzájárultak a bál sikerességéhez, alapítványi céljaink megvalósításához! A befolyt 314 eFt támogatást a "Vadvirág” Alapítvány kuratóriuma az alapítvány céljainak megfelelően a Vadvirág Óvodába járó gyermekek óvodai életének színvonalasabbá tételére fordítja.

Lattenstein Jánosné - kuratórium elnöke

Fotók: http://zwickerfoto.hu/

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Benedek

Rövid hírek

Udvarunkra fűzkunyhót és fűzkaput telepítettünk 2008 tavasszán. Ezek megerősödve, lombosodva kellemes árnyékot biztosítanak a kicsiknek. A fűzkunyhó halformájú, ezért a neve: "Szomjas potyka".