A mindennapokból

21.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Óvodánkban 2016. március 31.-én ünnepeltük meg a Víz Világnapját. Erre az eseményre kértük a szülőket, hogy kék felsőben érkezzenek a gyerekek és mindenki itt az oviban kék kis kendőt is kapott a nyakába. A csoportok óvodapedagógusai különféle tevékenységekkel és programokkal készültek erre a délelőttre. A Csiribiri-, és a Süni csoport közösen látogatott el a Szerelem –szigetre a Séd patak partjára, ahol közös énekkel, körjátékkal, mondókázással ünnepelték meg az eseményt. A Csiribiri csoportos gyermekek a délelőtt során készített hajóikat meg is úsztathatták a Séd-patakban.

A közös éneklés után jutott idő a játszóterezésre is, amely méltó lezárása volt e jeles napnak.

A Víz Világnapja alkalmából óvodánk „Még zöldebb óvodáért” munkaközössége ismét közös barkácsolásra, buzdította a családokat. Az idei évben a „víz alatti világ” témában készíthették el a szülők és gyerekeik rajzaikat, festményeiket. Ötletes munkák születtek, melyekből az óvodánk aulájában a munkaközösség kiállítást is rendezett. Köszönjük a résztvevő családoknak a közreműködésüket!

Balogh Alíz óvodapedagógus

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Beáta, Izolda, Lea

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19