A mindennapokból

05.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Április 11. Hétfő

Óvodavezetői választás – a szülők is véleményt nyilvánítanak a benyújtott óvodavezetői pályázatról, illetve a nevelőtestület és a dolgozói közösség véleményezése után a nevelőtestület titkos szavazással dönt a vezetői pályázat elfogadásáról.

A pályázat elfogadásáról, és az intézményvezető személyéről Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselőtestülete egy későbbi időpontban dönt a vélemények ismeretében.

Április 13. Szerda

A Kabóca Bábszínház bérletes előadása.

Április 22. Péntek

Nevelés nélküli szakmai nap. - Ezen a napon óvodánk zárva tart, gyermekeket az előzetes igényfelmérés alapján tagóvodánk fogadja.

Április 25-29-ig Óvodánkban fogadjuk a sepsiszentgyörgyi „Csipike” óvoda óvodapedagógusait szakmai tapasztalatcsere céljából. A kollégák részt vesznek Föld napi rendezvényeinken, ismerkednek a Zöld óvodai feladatainkkal, tevékenységeinkkel, programjainkkal.

Április 29.

Az édesapák segítésével és közreműködésével köszöntjük az anyukákat. Ezen napon a gyermekek hazaviszik az elkészített, édesanyjuknak szánt ajándékaikat.

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Antal, Antónia

Rövid hírek

A környezettudatos magatartás kialakítását célozza, hogy óvodánk bejáratánál egy használtelem-gyűjtő konténert helyeztünk el. Várjuk és kérjük, az otthon elhasznált elemeket ebbe a gyűjtőbe dobják be.