A mindennapokból

21.jpg

Rövid hírek

A környezettudatos magatartás kialakítását célozza, hogy óvodánk bejáratánál egy használtelem-gyűjtő konténert helyeztünk el. Várjuk és kérjük, az otthon elhasznált elemeket ebbe a gyűjtőbe dobják be.

Értesítjük a kedves Szülőket, hogy szeptember hónapban az óvodai csoportokban szülői köröket szervezünk, ahol az óvodapedagógusok tájékoztatást nyújtanak a gyermekek óvodakezdéséről, a befogadási időszakról, a tervezett óvodai- és csoportprogramokról. Ez a család és óvoda egyik kapcsolattartási formája óvodánkban. Várjuk Önöket!

Szülői körök időpontjai

Csiribiri csoport   -    Szeptember 18. Hétfő

Vackor csoport    -    Szeptember 19. Kedd

Napsugár csoport -    Szeptember 20. Szerda

Süni csoport         -    Szeptember 20. Szerda

Pitypang csoport  -    Szeptember 25. Hétfő

Mazsola csoport   -    Szeptember 27. Szerda

A Takarítási Világnap alkalmából október 10-én, kedden délután várjuk a kedves szülőket, családokat a hagyományos közös UDVARRENDEZÉSRE, melyet ebben az évben is az óvoda „Zöld”- munkaközössége szervez.

Célunk az óvoda udvarának rendbetétele, csinosítása, kertjeinek gondozása, virágok, bokrok telepítése a családok bevonásával, együttműködésével, támogatva a környezettudatos nevelést, e tevékenységben is mintát adva a gyermekeknek.

Kedves Szülők!

Ismét gyűjtjük óvodánkban a papírt, ezzel is megerősítve a gyermekekben a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát. Időtartama folyamatos.

Kérjük Önöket, hogy a kartonokat és az újságpapírokat külön-külön összekötözve helyezzék el a csoportoknál.

Az összegyűjtött papírból származó összeg a „Vadvirág” Alapítvány számlájára kerül átutalásra, amelyet az óvodánkba járó gyermekek javára használunk fel.

Köszönettel: az óvoda dolgozói

Kedves Szülők!

Óvodánk 2016-ban pályázatot nyújtott be a cím elnyeréséért, melynek célja és feladata a helyi szakmai innovációk, módszerek, újítások és azok megvalósításának, továbbadása, az óvodai nevelés színvonalának széles körben történő fejlesztése, az óvodák módszertani megújulásának támogatása.

Intézményünk az Oktatási Hivatal Bázisintézményeként, az Oktatási Hivatallal együttműködve folytatja szakmai munkáját a jövőben, melyre méltán lehetünk büszkék.

Ez a cím az óvoda szakmai múltja és jelene, innovációs tevékenysége, az intézményben folyó kiváló nevelő-oktató munka eredménye.

Köszönet érte az óvoda valamennyi pedagógusának, nevelő-oktató munkát segítő és támogató dolgozójának, és a családoknak, akik gyermekeiket az itt dolgozókra bízzák és mindvégig partnerek a nevelő-oktató munkában! A Címmel járó feladatainkról az óvodapedagógusoknak szánt írásunkban olvashatnak bővebben.

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

GTranslate

Hungarian English French German

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Látogatóink

Oldalainkat 34 vendég és 0 tag böngészi