A mindennapokból

22.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága a 2011 nyarán meghirdetett „Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című pályázati kiírására beérkezett „Referencia-intézményi felkészítés a veszprémi Vadvirág Óvodában” című pályázatot a Közreműködő Szervezet elbírálta, és támogatásra alkalmasnak minősítette.

Eredményeként óvodánk vissza nem térítendő támogatás formájában 3 000 000 Ft-ot nyert az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból. Ebből az összegből nevelőközösségünk tagjai a következő 8 hónapban olyan képzéseken vehetnek részt, melyek segítségével a referencia intézményi szolgáltatás biztosítására készülünk fel. Ezen kívül még óvodapedagógusaink részt vehetnek módszertani, pedagógiai kultúrájukat szélesítő akkreditált képzéseken is.

A pályázat lehetőséget biztosít olyan eszközök beszerzésére is, melyek a referencia intézményi szolgáltatást segítik. Így nyomtató, projektorállvány és laptopok kerülnek beszerzésre.

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Márk

Rövid hírek

Udvarunkra fűzkunyhót és fűzkaput telepítettünk 2008 tavasszán. Ezek megerősödve, lombosodva kellemes árnyékot biztosítanak a kicsiknek. A fűzkunyhó halformájú, ezért a neve: "Szomjas potyka".