A mindennapokból

17.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

2018-ban is eredményesen csatlakozott óvodánk a DM nemzetközi kezdeményezésen alapuló „Nap gyermekei” kampányához. A program célja, hogy szakemberek segítségével, megelőző jelleggel felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és pedagógusok figyelmét a napvédelemre, hiszen a gyerekek még nem érzik át a leégés későbbi hatásait.

A dm olyan magyarországi óvodák jelentkezését várta, akik azonosulni tudnak a Nap gyermekei program célkitűzéseivel, gondot fordítanak a gyermekek megfelelő napvédelmére, és szívesen vennék ehhez mind a termékbeli, mind pedig a szakmai támogatást.

Az idei pályázat központi témája: Készítsetek saját napvédelmi szabályzatot!

Zöld Óvodaként mi is kiemelt figyelmet fordítunk az egészséges életmód alakítására, egészségünk védelmére és megőrzésére, ezért örömmel készítettük el saját pályamunkánkat. Minden csoport választott egy napvédelemhez kapcsolódó témát, amit a gyerekek kollektív munka keretében dolgoztak fel, változatos ábrázolási technikákkal.

A sikeres pályázás eredményeképpen naptejet kapunk ajándékba a L’Oréal Magyarország Kft. jóvoltából, a pályázó csoportok, illetve a résztvevő gyerekek létszámához igazítva, ill. egy darab napvédelmi társasjátékot, az Igazgyöngy Alapítvány közreműködésével.

A pályázat fődíja: a nyertes óvodájának udvarát a szervező a nyertes óvodával történő egyeztetés alapján felújítja látványos és kreatív játékokkal, amelyek funkcionális árnyékolástechnikai megoldásokat is tartalmaznak.

A beérkezett pályázatokra 2018. április 25. – május 7. között lehet szavazni a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon, majd a 10 legtöbb szavazatot kapott pályázat közül szakmai zsűri választja ki a győztest.

Szavazataikkal Önök is támogathatják óvodánkat!

Együttműködésüket köszönjük!

Szóllásné Török Csilla óvodapedagógus

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Illés

Rövid hírek

Udvarunkra fűzkunyhót és fűzkaput telepítettünk 2008 tavasszán. Ezek megerősödve, lombosodva kellemes árnyékot biztosítanak a kicsiknek. A fűzkunyhó halformájú, ezért a neve: "Szomjas potyka".