Együttműködési megállapodásunk értelmében, a Húsvéti időszakban három óvodapedagógus vett részt a Sepsiszentgyörgyi „Csipike” Óvoda szakmai programjain.

Bekapcsolódtunk az óvoda csoportjainak életébe: megtekinthettük a húsvétváró óvodai szokásokat, a hagyományőrző locsolkodást, a néptánc foglalkozást.

Ismerkedtünk a KET - módszerrel, és a tűnemezelés technikájával.

Részt vettünk egy óvodaközi találkozón, melynek a Mese, a mesélés módszereivel való ismerkedés és tapasztalatcsere volt a célja.

A szakmai rendezvényen Süveges Éva munkaközösség vezető kollégánk bemutatta a magyarországi Zöld óvodai pályázat kritériumrendszerét, és háromszoros Zöld óvodánk programjait.

Meglátogattuk Benedek Elek szülőházát, a kisbaconi református templomot és a helyi, még ma is működő vízimalmot, ahol frissen sült pityókás kenyeret kóstolhattunk. Vendéglátóink jóvoltából ellátogattunk a Dániel kastélyszállóba Olasztelekre.

Kellemes napokat töltöttünk erdélyi kollégáinkkal, ahol a szakmai tapasztalatcserén túl baráti beszélgetésre is sor kerülhetett.

A következő nevelési évben Veszprémben látjuk vendégül a „Csipike” óvoda pedagógusait.

Barcza Béláné óvodavezető

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Óvodánk:

boldog logo

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk elnyerte a
Címmegtartó ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
visszavonásig

használhat.

zoldorok

Névnap:

Ma : Tünde

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19

GTranslate

Hungarian English French German