A mindennapokból

05.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

30 órás képzéseket szervezett az Oktatási Hivatal óvodapedagógusoknak. az EFOP 3.1.1-14-2015-00001 azonosító számú Kisgyermekkori nevelés támogatása elnevezésű kiemelt Európai Uniós projekt keretében a Veszprémi Vadvirág Körzeti Óvodában (Veszprém, Avar u. 7/A).

„Különleges bánásmódot igénylő gyermekek együttnevelése az óvodában, a fejlesztés beépítése a pedagógiai programba”

és

„A mozgás kiemelt szerepe a gyermekek fejlődésében, az óvodai hátránycsökkentésben, a fejlesztés beépítése a pedagógiai programba” címmel.

A képzések alkalmával hospitálási lehetőséget biztosítottunk és bemutatásra kerültek intézményünk témával kapcsolatos jó gyakorlatai.

Ezúton mondunk köszönetet két óvodapedagógus kollégánknak.

Lattenstein Jánosné óvodavezető helyettes, mesterpedagógus szaktanácsadó és Vigváriné Nagy Ildikó óvodapedagógus szakvizsgázott gyógytestnevelő, sikeresen és példa értékűen mutatta be óvodai csoportjában a különleges bánásmód és a mozgás területén az óvodában megvalósítható hátránykompenzáló és esélyteremtő módszerek alkalmazását.

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Illés

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19