A mindennapokból

19.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Ismét sikeres szakmai rendezvényt tartott a MÓD-SZER-TÁR szakmai szolgáltató a vezetői és intézményi önértékelés segítése érdekében a veszprémi Vadvirág Óvodában.

Elsősorban azon intézmények képviselői jelentkeztek és vettek részt a programon, akiket kijelöltek 2017. évre vezetői vagy intézményi tanfelügyeleti ellenőrzésre, és nehézséget okoz számukra a kötelezően elvégzendő önértékelés lebonyolítása.

A résztvevők létszáma is bizonyítja, milyen nagy igény mutatkozik a gyakorlatban könnyen és jól hasznosítható módszerek megismerésére, a meglévő tapasztalatokról való konzultációra.

A szakmai nap előadói ezúttal is Lendvai Lászlóné közoktatási szakértő, minőségügyi szervezetfejlesztési szaktanácsadó és Szabóné Lancz Anna óvodavezető, minősítési szakértő voltak.

A program alkalmával az értékelési folyamatok bemutatásán túl az előadók igyekeztek hatékony segítséget nyújtani a pedagógus, a vezető és az intézményi önértékelés tervezéséhez és lebonyolításához, valamint a kapott mérési eredmények hasznosításához. Szakmai segítséget a tanfelügyeleti ellenőrzések fogadásához és sikeres lebonyolításához. Emellett segítettek eligazodni a határidős feladatok pontos értelmezésén és kivitelezésén, útmutatást adni az informatikai felületre feltöltendő tartalmakkal kapcsolatosan.

Örömmel adtunk helyet óvodánkban ennek az interaktív szakmai rendezvénynek. Továbbra is várjuk az intézményvezető kollégáktól az igényeket, hogy elérhető közelségbe hozhassunk a nagy érdeklődésre számot tartó, aktuális szakmai feladatok hatékony elvégzését segítő programokat.

Barcza Béláné
Intézményvezető

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Illés

Rövid hírek

A környezettudatos magatartás kialakítását célozza, hogy óvodánk bejáratánál egy használtelem-gyűjtő konténert helyeztünk el. Várjuk és kérjük, az otthon elhasznált elemeket ebbe a gyűjtőbe dobják be.