A mindennapokból

17.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Szakmai nappal indult a munkatársak számára a 2017. év.

A szakmai napot a teljes alkalmazotti közösség részvételével szerveztük meg az év első munkanapján. Együtt tevékenykedhetett a nap folyamán a Vadvirág Óvoda és a Waldorf tagóvoda testülete.

A kellemes, közös reggelizés, beszélgetés után a nemezkészítéssel foglalkozó Marton-Bőczy Boglárka irányítása mellett mélyíthettük tudásunkat a nemezelés technikájában. Az óvodapedagógusok számára már ismerős, és az óvodában, a gyermekek között is alkalmazható kellemes finom, puha, meleg gyapjúval és annak felhasználhatóságával ismerkedtünk. A szivárvány minden színére festett anyagból különféle használati tárgyak készültek (tolltartó, szemüvegtok, telefontartó stb.). A kollégák bátran kísérleteztek a különféle színek keverésével, a díszítéssel. Hasznos tanácsokat kaptunk Boglárkától, aki nemez használati tárgyak készítésének mestere. Kiállításokon is felbukkan munkáival és eladásra is készít különféle nemezcsodákat gyapjúból. A technika fortélyaira hozzáértéssel, nagy szeretettel hívta fel figyelmünket. Boglárka, büszkeségünkre tagóvodánkba járt valamikor óvodába, Waldorf csoportba, és most izgalommal, de örömmel jött meghívásunkra és tartott továbbképzést a kollégáknak. Köszönjük ezt a hasznos délelőttöt!

A kellemes nap közös ebéddel zárult, majd köszöntöttük egyik kollégánkat, aki immár 25 éve dolgozik közalkalmazottként.

2017. január 03.

Barcza Béláné
intézményvezető

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Illés

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19