Újabb sikeres bázisintézményi programról számolhatunk be, melyet Szóllásné Török Csilla óvodapedagógus vezetett.

Az „Ünnep az óvodában – Nemzeti Ünnep… a Vadvirág Óvoda jó gyakorlatának bemutatása” című műhelymunkán részvevőket az óvoda vezetője köszöntötte. majd megismerkedhettek a Vadvirág Óvoda jó gyakorlatával, mely a nemzeti ünnephez kapcsolódóan került kidolgozásra és minősítésre 2013-ban. A vendégek számára kiállítást készítettünk, ahol megtekinthették az ünnephez kapcsolódó eszközeinket, díszítő elemeket, saját készítésű játékokat, képeket.

Az óvodapedagógus kollégák is beszámoltak saját jó gyakorlataikról, bemutathatták óvodájuk legsikeresebben szervezett ünnepeit, melyeket képekkel, játékok, eszközök egymásnak való bemutatásával, közkinccsé tételével tettek még szemléletesebbé.

A résztvevők csoportmunkában, egy-egy választott ünnep tevékenységtartalmát, feladatait, eszközeit, módszereit, fejlesztési lehetőségeit is megtervezték, amit aztán megosztottak egymással.

Az elégedettségvizsgálat szintén online formában történik, melyeket honlapunkon is elolvashatna. Minden résztvevő megkapta az elégedettségi kérdőív linkjét, egyben a program anyagát, és az egymással megosztani kívánt anyagokat is eljuttattuk mindenkinek e-mailben.

Barcza Béláné bázisintézményi koordinátor

Bázisintézmény cím

bazisint oklevel

Óvodánk:

boldog logo