A mindennapokból

18.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Határozott és határozatlan idejű álláshelyekre keressük új kollégáinkat, kiegyensúlyozott, kedves, vidám, az óvodai nevelés iránt elkötelezett, folyamatos szakmai fejlődést igénylő óvodapedagógusok személyében, akik nevelőközösségünket erősítenék.

Szeretettel várunk olyan kollégákat, akik a különleges bánásmódot igénylő gyermekek integrált nevelésében tapasztalattal bírnak. Nyitottak vagyunk pályakezdő fiatal óvodapedagógus jelentkezése iránt is. Az álláshelyek azonnal betölthetőek!

A feltételek >> itt <<< megtekinthetők.

Barcza Béláné intézményvezető


Tagóvodánkba (Szent István u. 12.) hosszabb távra keresünk helyettesítő munkatársat egy kedves, gyermekszerető, empatikus és kreatív óvodapedagógus személyében, aki érdeklődik a waldorf pedagógiai iránt.

A feltételek >> itt <<< megtekinthetők.

Barcza Béláné intézményvezető


Nyugdíjas óvodapedagógus kollégák figyelem!

Az álláshelyek végleges betöltéséig nyugdíjas óvodapedagógust is szívesen alkalmazunk mindkét óvodánkban, heti 10 órában.

Szeretettel várjuk azoknak az aktív és érdeklődő nyugdíjas kollégáknak a jelentkezését, akik nosztalgiával gondolnak vissza óvodai munkájukra, és még vágynak az óvodás gyermekek őszinte ragaszkodására, szeretetére, és heti 3-4 alkalommal szívesen jönnének vissza az óvodás csoportba elsősorban a délutáni időben.

A jelentkezés feltételeit >>> itt <<< olvashatják.

Barcza Béláné intézményvezető


A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Olivér

Rövid hírek

Udvarunkra fűzkunyhót és fűzkaput telepítettünk 2008 tavasszán. Ezek megerősödve, lombosodva kellemes árnyékot biztosítanak a kicsiknek. A fűzkunyhó halformájú, ezért a neve: "Szomjas potyka".