Tisztelt Szülők!

 A 215/2020. (V. 20.) Korm. rendelete értelmében 2020. május 25-től a veszprémi óvodák, így a Veszprémi Vadvirág Körzeti Óvoda (Veszprém, Avar u. 7/A) és a „Csillagvár” Waldorf Tagóvoda (Veszprém, Szent István u. 12.) is kinyit, és korábban szokásos rend szerint, 6-17 óráig tart nyitva.

Az újranyitás célja, hogy a szülők vissza tudjanak térni a munkába.

Azonban beláthatjuk, hogy minél többen veszik igénybe az óvodát, minél többen jönnek be az épületbe, annál nagyobb lehet továbbra is a fertőződés kockázata.

A boltok, üzlethelyiségek, gyógyszertárak… továbbra is szigorú szabályokat követve fogadják a belépőket. Éppen ezért hívom fel a figyelmet arra, hogy az országos veszélyhelyzet még nem múlt el, így továbbra is fokozott óvatosságra van szükség!

Szerencsés volna az óvodát is fokozatosan feltölteni, ezért kérjük Önöket, hogy elsősorban azok a szülők hozzák óvodába gyermekeiket, akik dolgoznak!

Javasoljuk, hogy a GYES-en, GYED-en levő szülők, illetve akik továbbra is meg tudják oldani gyermekeik otthoni felügyeletét, gyermekeiket alapos mérlegelést követően hozzák óvodába!

Az óvoda igénybe vételének szándékát minden esetben jelezék az óvoda felé elektronikus levélben vagy esetleg telefonos értesítés útján

A Vadvirág Óvodában az intézményvezetőnek.

E-mail: vadvirag.ovoda{kukac}upcmail.hu

Tel.: +36 88 560 892; +36 30 486 2002

A tagóvodában a tagóvoda vezetőnek:

E-mail: waldorf.ovoda{kukac}chello.hu

Tel.: +36 88 326 133; +36 20 454 6175

Már az igény bejelentését követő napon igénybe vehető az ellátás, amennyiben az igény délelőtt 10 óráig beérkezik!

Továbbra is érvényes szabály, hogy minden napot megelőzően szükséges a pontos létszámfelmérés az étkezés rendelése érdekében.

Tisztelettel kérem Önöket, hogy mivel az étkezés megrendelése előző nap 10 óráig történik, az ez utáni időben érkező lemondásokat, rendeléseket nem tudjuk figyelembe venni. Ø Felhívom figyelmüket, hogy abban az esetben, ha megigénylik az étkezést, de mégsem jönnek óvodába, s emellett nem mondják le előző délelőtt 10 óráig, az étkezési díjat ki kell fizetni a szolgáltatónak. Az ingyenesen étkező gyermekek térítését az óvoda fizeti. Ezért kérem, feltétlenül jelezzék időben a lemondást illetve rendelést!

Az óvoda megnyitását követően is szükség van a higiénés szabályok fokozott betartására! Továbbra is szükséges, hogy mindannyian betartsuk ezeket a szabályokat.

Vigyázzunk együtt egymás és a gyermekek egészségére!

v  Sem orvosi igazolást sem munkáltatói igazolást nem kérünk, éppen ezért továbbra is nyilatkozat kitöltését és benyújtását követően jöhetnek a gyermekek óvodába!

v  Kérjük, nyilatkozzanak felelősséggel arról, hogy a gyermek, illetve a család egészséges!

A nyilatkozat >> itt <<található

v  Betegséggyanús, beteg (láz, hányás, hasmenés, köhögés, elhúzódó nátha) gyermek nem látogathatja az óvodát!

v  Az óvoda épületébe csak egy felnőtt kíséretével érkezhetnek a gyermekek, a további kísérők kinn várakozzanak!

v  Kérem, hogy a lehető legkevesebb időt töltsék az épületben!

v  A belépéskor kérünk maszkot és kézfertőtlenítőt használni!

v  Csak a szülők számára kijelölt helyen tartózkodjanak!

v  A csoportszobába és a mosdóhelyiségbe utcai cipővel belépni továbbra sem lehet!

v  Az óvodásoknak a váltócipő használata elengedhetetlen!

v  Az óvodába érkezéskor kérjük, hogy továbbra is csak a legszükségesebb holmikat, ruhadarabokat tegyék az óvodai zsákba. Játékokat a gyermekek ne hozzanak a fertőzésveszély elkerülése érdekében.

Veszprém, 2020. 05. 21.                                  Barcza Béláné Intézményvezető

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Óvodánk:

boldog logo

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk elnyerte a
Címmegtartó ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
visszavonásig

használhat.

zoldorok

Névnap:

Ma : Tünde

Rövid hírek

Udvarunkra fűzkunyhót és fűzkaput telepítettünk 2008 tavasszán. Ezek megerősödve, lombosodva kellemes árnyékot biztosítanak a kicsiknek. A fűzkunyhó halformájú, ezért a neve: "Szomjas potyka".

GTranslate

Hungarian English French German