A mindennapokból

24.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

Óvodánkba a Veszprém Megyei Szakszolgálat Veszprémi Tagintézményének (Nevelési Tanácsadó) és a Bárczi Gusztáv Speciális Iskola és Egységes Módszertani Intézet (EGYMI) biztosít munkatársakat, fejlesztő pedagógust, gyógypedagógust, logopédust és pszichológust a sajátos nevelési igényű gyermekek speciális fejlesztése, a beszédproblémák javítása, a tanulási nehézséggel és beilleszkedési problémákkal küzdő gyermekek fejlesztése érdekében.

A logopédus feladata a beszédhibák feltárása, javítása, a diszlexia kiszűrése és a prevenció érdekében.

A gyógypedagógus egyéni és csoportos fejlesztő terápia alkalmazásával segít a gyermekeknek a tanulási problémák megelőzésében.

Az óvodai csoportokban a sajátos nevelési igényű gyermekek integrált nevelésében a Bárczi Egységes Módszertani Intézet (EGYMI) által biztosított gyógypedagógiai asszisztensek segítik az óvodapedagógusok munkáját a gyógypedagógus irányítása mellett.

Az egyéni és csoportos foglalkoztatásra az e célra kialakított és jól felszerelt foglalkoztató helyiségekben van lehetőség.

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Ervin

Rövid hírek

Udvarunkra fűzkunyhót és fűzkaput telepítettünk 2008 tavasszán. Ezek megerősödve, lombosodva kellemes árnyékot biztosítanak a kicsiknek. A fűzkunyhó halformájú, ezért a neve: "Szomjas potyka".