A mindennapokból

021_1.jpg

időjárás

+3
°
C
+
-1°
Veszprém
Kedd, 18
Szerda
+ -1°
Csütörtök
+
Péntek
-3°
Szombat
-4°
Vasárnap
-1° -5°
Hétfő
-5°
7 napos előrejelzés

Az élet úgy hozta, hogy a személyes találkozás nem lehetséges mostanában. Mi azonban fontosnak tartjuk a pedagógusok vertikális és horizontális tanulási lehetőségének, kapcsolatépítésének elősegítését. Ezért most online formában is megpróbálkoztunk a programok megszervezésével, ami nagyon sikeresnek bizonyult. Ezzel megvalósítottuk bázisintézményi vállalásunkat.

Lattenstein Jánosné mesterpedagógus szaktanácsadó kollégánk kérésére, előzetesen egy kérdőívet is kitöltöttek a résztvevők, melyben az előadó tájékozódott a témával kapcsolatos, helyi gyakorlatról, felmerült kérdésekről.

Az előadáson most is visszautalt az előző hasonló témájú program alkalmával a résztvevők által megfogalmazott igényekre. Ennek megfelelően alakította a mai témát, és mutatta be egy csoportjába járó SNI gyermek példáján keresztül saját, és kollégái jó gyakorlatát, az óvodai egyéni fejlesztési terv működtetését.

Az elégedettségvizsgálat szintén online formában történt, melyeket honlapunkon elolvashatnak az érdeklődők. Minden résztvevő megkapta az elégedettségi kérdőív linkjét, egyben a program anyagát is eljuttattuk mindenkinek e-mailben.

IMG 20201125 142557kép 2 

Bázisintézmény cím

bazisint oklevel

Óvodánk:

boldogovoda 2021 22