képEzúton köszöntök minden érdeklődőt, és ajánlom figyelmükbe Honlapunkat.

Ebben a veszélyekkel terhes időszakban is igyekszünk a Veszprémi Vadvirág Körzeti Óvoda Honlapján Önöket információkkal ellátni.

Ezért továbbra is megtalálhatóak lesznek mindazok a menüpontok, amelyek eddig is. Megismerkedhetnek az óvodában dolgozókkal, fotókon keresztül az óvodai csoportok életével, terveinkkel, az eddig megvalósult programjainkkal.

Betekinthetnek az intézmény legfontosabb Dokumentumaiba, és Közérdekű adataiba, nyilvánosságra hozni szükséges intézményi szabályzataiba.

A Kormány veszélyhelyzetet hirdetett. Az óvoda bezárásra került.

Tekintettel a rendkívüli helyzetre, a honlapunkon keresztül is szeretnénk minden óvodánk iránt érdeklődőt hitelesen tájékoztatni.

Olvashatják mindazokat a legaktuálisabb közleményeket, tájékoztatókat, amelyek hiteles forrásból származnak, illetve a fenntartó tesz közzé, a lakosság, szülők tájékoztatása céljából.

Azokat a közleményeket tesszük elsősorban honlapunkon is közzé, amelyek az óvodákat, intézményünkbe járó gyermekeket, dolgozókat, szakmai munkánk és programjaink iránt érdeklődő óvodapedagógusokat érintik.

Bázisintézményi-, Boldog óvoda címünknél és feladatainknál fogva, valamint Címmegtartó Zöld Óvodaként is tájékoztatni kívánjuk az irántunk érdeklődőket az ehhez kapcsolódó online programokról, tudnivalókról, lehetőségekről.

Közölni szeretnénk továbbra is az érdeklődők számára minden olyan információt, amit ebben a rendkívüli helyzetben szükségesnek tartunk, illetve szívesen ajánlunk olyan linkeket, online programlehetőségeket melyek hasznosak lehetnek a kisgyermekes szülők, illetve az óvodapedagógusoknak számára.

Arra kérek mindenkit én is a kollégáim nevében, ami most a legfontosabb, hogy lehetőség szerint mindenki maradjon otthon! A virtuális világ, jól használva azt, némi segítséget nyújthat átvészelni ezt a rendkívüli helyzetet, amelyben egy ideig élnünk szükséges.

Ezúton kívánok mindenkinek türelmet, higgadtságot, józan ítélőképességet, egymás iránti megértést és szeretetet, valamint jó egészséget!

Kívánom, hogy mielőbb találkozhassunk személyesen!

2020. március 18.

Barcza Béláné intézményvezető

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Óvodánk:

boldog logo

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk elnyerte a
Címmegtartó ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
visszavonásig

használhat.

zoldorok

Névnap:

Ma : Buda, Richárd

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19

GTranslate

Hungarian English French German