A mindennapokból

15.jpg

Időjárás:

GTranslate

Hungarian English French German

KEDVES LÁTOGATÓ!

SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A
VESZPRÉMI VADVIRÁG KÖRZETI ÓVODA
HONLAPJÁN!

KALANDOZZON NÁLUNK EGY KICSIT, ISMERKEDJEN MEG ÓVODÁNKKAL,

PROGRAMJAINKKAL, ÓVODÁSAINK ÉLETÉVEL, SZAKMAI TEVÉKENYSÉGEINKKEL, ELÉRHETŐSÉGEINKKEL!

kép

Kedves Szülők! Kedves Kollégák!

Szeretettel köszöntöm az óvodába járó régi és új családokat az óvoda 2018-2019-es nevelési évének küszöbén!

Az óvodában a nyár folyamán személyi változások történtek. Nyugdíjazás, költözés, és egyéb okok miatti munkahelyváltás okán, álláspályázatok kiírásával igyekeztünk megtalálni azokat a kollégákat, akik szakmai tudásukkal, elkötelezett pedagógusi kompetenciákkal kapcsolódnak be a munkába, és viszik tovább az óvoda hagyományait. Tudásukkal, tapasztalataikkal meglévő jó gyakorlatainkat alkalmazzák, illetve segítenek újabb óvodai jó gyakorlatokat kialakítani, bevezetni.

Óvodapedagógusaink, csakúgy, mint a szülők, most is nagy szeretettel és várakozással tekintenek az új nevelési évre. Csinosítják a csoportszobákat, izgalommal készülnek az óvodások fogadására. Minden igyekezetükkel és szakmai tudásukkal és tapasztalatukkal tesznek meg mindent azért, hogy a hozzánk járó gyermekek befogadása, beilleszkedése zökkenőmentes lehessen, a hozzánk járó gyermekek jól érezzék magukat óvodánkban.

Szeretnénk, ha honlapunk továbbra is segítene a SZÜLŐKNEK betekinteni gyermekeik mindennapjaiba.

Üdvözlöm Önöket honlapunkon!

Ajánljuk figyelmükbe a szülőknek szóló legfontosabb információkat, a havi programokról szóló értesítéseket. A honlapon keresztül nyilvános dokumentumainkkal továbbra is megismerkedhetnek. Éves Munkatervünkbe is bepillanthatnak.

Tekintsenek be a fotókon keresztül az óvodai csoportok életébe, értesüljenek óvodai szintű rendezvényeinkről, sajtószobánkban olvasgassák az óvodánkról megjelenő újságcikkeket!

Szakmai munkaközösségeink munkáját, pályázatainkat - innovációinkat továbbra is megmutatjuk az érdeklődőknek.

Ismerkedjenek meg a „Vadvirág” Alapítvány céljaival és tevékenységeivel, szakmai és pénzügyi beszámolóival!

Honlapunkat az ÓVODAPEDAGÓGUSOK-nak is jó szívvel ajánlom. Megtalálhatják a számukra szervezett programjainkat, és a szakmai események tudósításait.

Az oldal színvilága is illeszkedik az óvodában folyó nevelőmunka ritmusához. Vagyis januártól márciusig a Víz (középkék), áprilistól júniusig a Föld (zöld), júliustól szeptemberig a Levegő (halványkék), októbertől decemberig a Tűz (piros) ritmushoz.

Kívánok minden kedves látogatónknak kellemes időtöltést, és hasznos böngészést!

Barcza Béláné intézményvezető

 

A Vadvirág Óvoda az

bazis

Keresés

Óvodánk:

refintlogo color big

A Vadvirág ovi: ZÖLD ÓVODA

Óvodánk ismét elnyerte a
ZÖLD ÓVODA
címet, amelyet
2019. december 31-ig

használhat.

Névnap:

Ma : Illés

Rövid hírek

Amennyiben befizetett adója 1 százalékával támogatni kívánja az óvoda "Vadvirág" Alapítványát, akkor kérjük, az adóbevalláskor a rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel alapítványunk adószámát: 18932162-1-19